Az oldalról

Kódok, leírások gyűjteménye, amelyeket magáncélra, saját oldalaim fejlesztéséhez összegyűjtöttem.

Kódok próbája

Utolsó kommentek

  • Járgányharcosok: Szent Korona Őrzői (Guardians Of The Korony) 2017.10.19. 19:32 A kapitánysági mocskok szimplán sz... (2017.11.06. 12:10) Menük, modulok háttere /GPORTAL
  • Járgányharcosok: Szent Blackopscel 2017.10.19. 12:27 Te aranyszobor fogdosó köcsög! Már megint te vagy a legutolsó... (2017.11.06. 12:10) Menük, modulok háttere /GPORTAL
  • Járgányharcosok: Arhitektúra Kritikúra 2017.09.22. 18:23:39 Azt a rendőrörsöt állítólag a híres zsidó meleg építés... (2017.11.06. 12:09) Menük, modulok háttere /GPORTAL
  • Járgányharcosok: Szent Korona Őrzői (Guardians Of The Korony) 2017.10.03. 11:12:33 Szerintem is eléggé háttérbe sz... (2017.11.06. 12:08) Menük, modulok háttere /GPORTAL
  • Járgányharcosok: Hahóka! Beláthattyátok ti gagyik, hogy vesztesek vagytok ellenünk! Ja, és a Mulnár görény amint tu... (2017.11.06. 12:07) Menük, modulok háttere /GPORTAL
  • Utolsó 20

Számlálók

free web counterUtolsó kommentek:

Járgányharcosok 2017.11.06. 12:10:53

Szent Korona Őrzői (Guardians Of The Korony) 2017.10.19. 19:32

A kapitánysági mocskok szimplán szarok, még buzinak is! )))) Ha buzi lennék, még akkor is inkább a műlófütyi lenne a választásom, mint ez a sok elöregedett maki, meg az az egocentrikus bálványimádó köcsi! Csak a panelproli nyugdíjasok fanyalodnak rájuk! Már épül az MSZP 2018-as szavazó bázisa! )))) A Gulyacigány kápmegyeri panel ajtaja előtt is hosszú sorokban kígyózik a szopni vágyó nyuggerok sora! )))) Hiába na, még mindig divat az egzotikum (vagy etnikum) ! ))))

Miller Gorrin 2017.10.29 19:32

Sok rühes iskolában jártam már, de mind közül a szinyei volt talán a legzsidósabb, legcigányabb és legkurvásabb! )))) A sok buzi meg ribanc kurva, pöcsét és pináját mutogató idióta! )))) Sorolhatnám őket reggelig! Ez a trend a szomszédos rendőrséget is megfertőzte! Már ott is cigók meg zsidók osztják az észt! Molnár Tibor és Gyenes főbuzik gondosan ügyelnek rá, hogy így legyen! Erre kaptak utasítást a cigány igazgató Tóth Gábortól, aki VV Jerzsit bassza a bokorban! )))) Lassan a sátán rabigájába hajtott eltévelyedett férgek lesznek többségben! Mi meg, akik egészséges, becsületes, magyar emberek vagyunk, a végén kirekesztetté válunk saját hazánkban!

Miller Gorrin 2017.10.29. 20:11

Az egész kapitányság cigó és zsidó korcsok tenyésztelepe! )))) A mellettük lévő iskola is egy merő fertő! Zsidók, cigányok, kurvák, orális gusztustalanságok állandó reklámozása! Ilyen a szinyei kurvaiskola! Már csak évente egyszer járok arrafelé, ott is csak akkor, ha valami jól égő házat láthatok a környéken! )))) Kár, hogy pár éve csak az a közeli épület égett le és nem terjedt át a tűz a kurvák kurvahelyére! )))) Az az iskola az összes szopós kurvájával együtt fertőző, undorító, visszataszító, beteg, elítélendő! ))))

Szivárványos színfolt 2017.10.29. 23:12

Mindig is irigyeltem azokat az embereket, akik bármiben, legyen az a buziság is, megnyugvást, ilyenformán társat, társaságot lelnek! )))) Megértem az összetartozás vágyát! )))) Téged sem akarlak eltiltani a buziktól! Neked valók és mindenki másnak is jók, ahogy látom! ))))

VR Troopers 2017.11.01. 09:24

Itt vannak mind! Az utolsóról még nincs igazi kép, ezért a Győrfi Pál nevű híradós celeb képével lett helyettesítve! De az igazi Gyenes Péter is pont így néz ki és a nevüknek is ugyanazok a kezdőbetűi! Gyépés mindkettő, vagyis agyilag gagyi! És természetesen mind a kettő zsidó!

[img]http://i63.tinypic.com/2hdv043.jpg[/img]

Ők a legszupibb cigány és zsidó buzik! Írjál te is hirdetést a saját buzijaidról, művelődjenek az emberek, ezzel is a hazád kultúráját építed!

Mindent megteszünk, hogy pótoljuk a vezérünket, akinek a modemjét és gépeit a fenti fasszopók tartják fogva! Szart se értetek el vele, ugyanis nálunk van a Molnár görény teljes anyaga 2001-től idáig, úgyhogy a harc megy tovább! Pont azért adta oda nekünk, mert már 2014 óta készül az ilyen buzi rendőr patkányok érkezésére!

Hatalmas bosszút fogunk állni! Magyarország minden fehér bőrű harcosát fegyverbe hívom! A felvidéki elcsatolt területekről is hozunk majd pár új harcost! A köcsög dőréknek meg visszük a hirdetéseit tovább! Sőt, buziságukat már héber nyelven is terjesztjük! Van egy buzi zsidó, a Jehuda Broki, aki lefordítja hirdetéseinket Zsídia nyelvére! Jó szolgáltatot tesz nekünk!

Terjesztik szivárványos köcsögjeink: Tóth Gábor igazgatóbuzi, Molnár Zsolt Tibor fasszőrmester, Gyenes Péter alfaszmester, Prim Roland hétszeres szopóbajnok győztes, Gulyás István Sándor gulyagané cigánybuzi, Szelp Dénes koccosbuzi, Katona Gyula gyuszibuzi, Kovács János mellékmeleg, Prim Martin pöcsi öcsi, Prim Zsolt faterpöcsi, Metzl Ádám, Bodorkos Dániel, Sárosi János, Tar Mihály, Virág Márton cikkíró köcsi, Purebl György piszoárológus buzi és a többi melegek!

Bejegyzés: Menük, modulok háttere /GPORTAL

Járgányharcosok 2017.11.06. 12:10:19

Szent Blackopscel 2017.10.19. 12:27

Te aranyszobor fogdosó köcsög! Már megint te vagy a legutolsó hozzászóló, miért nem vagyok meglepve? :-)))) De most ne zavarj az olimpiai élményeiddel! :-)))) Éppen ebédelek! Te Roland addig szopjál le egy batyu faszt! Úgyis az olyan túrós faszokat szoktad kajálni, mint az öcsédét! Jó szopást! :-))))))

Stopperóra 2017.10.23. 11:35

Hahó Gyenes! Mi ez a lankadt tempó, ez az "alig-anál"? Neked már csak alig áll? Percenként csak egy segg-lökés a másodpercenkénti helyett? Szomorú, hogy a meleg körökben már csak ennyi megy az öregebb korosztálynak! ))))

Krisztál az Inhumán 2017.10.23. 12:12

Hát ja! Elég nagy csalódás, mi? )))) Jobb lett volna Gyenest fiatalabban megismerni! Így már sosem fog igazán tetszeni! ))))

Kapirgáló egyedek 2017.10.26. 19:28

Én minden nap már csak a legelső hozzászólást olvasom el! Az meg szokás, illetve szopás szerint a Príma Rolinak valami bajnoki eredménye! :-)))) A buzija mindig elújságolja, hogy aznap épp kinek a leszopásával nyert érmet! :-)))) Én csak azt az egyet olvasom el, annyi elég is! :-)))) Azzal indul a napom! A többi tíz oldalnyi szöveg meg nem érdekel, az csak "seggcséplés", a seggükből előhúzott kereplés! :-))))

Guardians of The Raccoon Cocoon 2017.10.22. 12:34

A vezérünk jót röhögött rajtuk, ahogyan mi is! ))) Nemsokára röhög majd az egész világ, amikor kiderül, hogy nem is ő volt a tettes, hanem a K. Tibor meg az a sok szcientológus szinyei kurva! )))) Mekkora gondot okoztak ezek a kurvák, Kovács Tiborok és zsidó zsaruk egy, a magyarságot védő, egyenes gerincű, makulátlan múltú embernek! Nem is tudom, hogy mivel tudnának hősi vezérünknek engesztelést nyújtani! )))) Én azt akarom, hogy a rendőr köcsögök szívjanak be Molnár vezérünknek sorban, egymás utánban! )))) Csak az tudná vezetőnket újra erőre kapatni és fel energizálni! ))))

Kúlos kaotika! 2017.10.22. 13:01

Szuper vagy, Mosógubók őrzője! Bruhaha! A lényeget jól látja mindenki, ezek főbuzik! Csakhogy az nem nagy kunszt, ezt bárki egy napi ittlét után képes észrevenni! )))) Ámen! Csodások a jehovás rendőrbuzik! A jahve és a kurvabirodalom csahos szolgái! Már igét is hirdetnek! Vegyen ön is igét! 20 százalékkal hatásosabb a főnévnél és olcsóbb, mint a melléknevek! Vegyen igét és megigézi! Röviden: Jahve és kapdbe! ))))

Gyenes gennyes biboldesz 2017.10.15. 22:18

Prímaköcsi melegelt sokat! )))) Pályázatot és bálványokat nyert, aztán jól eldöngette a malacokat! )))) És szopooott, szopoooott nagyokat! ))) Bizooony! Riff röff Roliratyi! )))) Őt erre teremtették! A született tehetsége vezette erre a pályára! )))) Én csak tanult köcsög vagyok, de nem vagyok benne tehetség! )))) Fejet hajtok a jobb buzik előtt! ))))

Szarlett Mohannson 2017.10.14. 16:45

Sehol sem hallok olyan buzicsörtetést, mint a VI. kerületben! Pöcsmerengető pénisz pribékek! Nektek már csak egymás lottyadt segge marad! Talán az Évakurva sálas kutyája seggbe rakodik titeket, még az a legnagyobb kiváltság, amit kaphattok a földön! De a kutyák tudását mindegyikőtöknek ajánlom a figyelmébe! A "lóbula" meg a többi is szerette az Évakurva kutyákat szopni! Majd ha lesz kedvem, akkor mutatok erről egy jázmin videót, amiben a kutyák matatnak! Kurvakutya Egy és Kettő akcióban! Sőt, Kurvakutya Kettő most már kóserban tolja, mert a múlt héten volt a rabbinál körülmetélés ügyében! Megmetélkedett a kutya!

Lófarokidomár 2017.10.22 21:26

Én azt akarom, hogy a Gyenes nevű rabbifőpap nyerje a következő olimpiát! Valahogy készítsétek fel az edzéseken, hogy legyen jobb a Prímaköcsögnél és legyen olimpikon! Győztesként akarom látni a dobogón, ezernyi fasz leszívása után! ))))) A Prim-et már unom, mert minden évben ő nyer! Jó lenne, ha 2018-ban lejjebb csúszna a ranglétrán ez a 2011 óta veretlen érdisuttyó szívókorong! )))) 7 évig már szívta a faszt eleget! )))) Új bajnokot kellene avatni! ))))

Natúr Aqua 2017.10.22 21:26

Csalódást fogok okozni! )))) Készülj fel rá, hogy még sokáig ő marad a bajnok! )))) A Roland köcsögsége már gyémántfokozatú! Törhetetlen! Ha jövő nyárig nem lesz torokrákja, akkor 2018 augusztusában is ő fog felállni a piedesztálra! )))) Már most végzi az erőnléti edzéseket! Bizony! )))) 100 pöcsi leszívásával naponta! Az utolsó mindig Martiné! )))) Kizárt, hogy a vén GYP-s vagy bárki más lenyomja! Csak mondom, hogy legyőzhetetlen a szopási rekordja! )))))

Kőkori tekknika 2017.10.23. 19:32

A VI. kerületi csapat egy komolytalan zsicibanda, Gyenessel az élen! Az is egy orbitálisan nagy biboldó, leolvasható a tojásalakú pofájáról! Amelyikük nem zsidó, az meg cigány! Tényleg szuperok! Kurva jók és kurva jó buzisok! )))) Az egész csapat seggbe csinálja! Gyenes Péter meg egy ötvenéves öreg buzi és neki tényleg már csak "alig áll", ahogy írtad! Az ilyen öreg pöcsinek már nem való a merevség, csak a pöcstartó keret! Valaki aggya tudtára ennek a vén buzinak, hogy nem a korának megfelelően viselkedik! Habár a buziság egy életkorban sem megengedett! ))))

Bejegyzés: Menük, modulok háttere /GPORTAL

Járgányharcosok 2017.11.06. 12:09:16

Arhitektúra Kritikúra 2017.09.22. 18:23:39

Azt a rendőrörsöt állítólag a híres zsidó meleg építész, az Ivóóó Shááándor építette, szóval minden buzis szellemi energia oda koncentrálódik! )))) Nem kell lebecsülni azt az épületet, hogy leszarta az összes galamb, meg minden, mert azért ott történnek érdekes dolgok! )))) Magyarország még nem érett meg erre az igényes buzulásra, amit ők művelnek, előtte járnak a kornak vagy tíz évvel! )))) Sokára fogja a többi buzi beérni őket! Ez a VI. kerületi banda az Ugarország legidijótább rendőr őrse! )))) Nem tudnak kinyomozni szart se, ezért mindenkit megtámadnak! Minket akartak beállítani buzinak és közben róluk derült ki, hogy címeres köcsögök! )))) Lehullott a heteró jelmez róluk! ))))) Különösen a Príma Szopi Roli röhögtetett meg bennünket! )))) Ez a primitív péniszszopó Kasza Tibi hasonmás a favorit! ))))) A gyurmagyuri, aki egyberészes lett a gymcelling-től! )))) Biztos sokat edz meg gyakorol! ))) Leginkább 65 pénisszel naponta! A VI. kerületi csapatból kitűnik ez a vezérhím! )))) Jesszus Marietta ez a Roli tényleg egy buzibaromka! )))) A Gyenes-Gennyes kopasztojás meg a Gulyás Furulyás pedig csak adja alá a makkost meg a tarsolyt! )))) Közeleg a december, oszt rázzák itt a puttonyt, mint a Mikulás! )))) Örülök nekik, legalább van kiken röhögni! )))))

---------------------------
És most a folytatás!
---------------------------

Kollektor 2017.11.01. 08:22

Az első rész igazi dörgedelmes debütálás volt! Kúlos volt az egész és a legvégén a legnagyobb terjesztő buzik felsorolása is bejött! De észrevettem némi hiányt a felsorolt buzikban! )))) Most a második résszel már csatlakozhat hozzájuk Virág Márton cikkíró buzi és Purebl György piszoárológusbuzi is! Végre tudtam buzis cikkeket keresni! )))) Most próbálok minden köcsit felzárkóztatni! ))))

Brikonstíró 2017.11.02. 10:22

Ez már a második számú hirdetés a főbuzikról szóló sorozatból! Én még mindig az első, október 13-ai epizódon röhögök, de máris kijött a második! )))) Tetszik, hogy ilyen termékenyek vagytok! ))) Minden hónapban szeretnék legalább egy új részt! December elején is fogom várni, hogy legyen valami! ))))

Éljen a Hidra 2017.11.01. 22:36

Igen! Van itt pár főbuzi szoppancska, akik folyton ide szopakszanak! Nekem is állandóan a buzicsapat jut az eszembe! :-)))) Tegnap este lefeküdtem aludni! Már majdnem alszom, amikor csak így bevillant: Gyenes gennyes biboldesz! (Most is röhögök!!) Utána: Gáspárcigány Gulyáska! Majd: Roli malac szopajka! Eszembe jutott mindnek a fórumos kódneve! És ezek kavarogtak a fejemben! Fél órát röhögtem! Ez már brutális! Gőzöm nincs, kik ők és mitől ekkora buzik, de egyik se szeretnék lenni! :-))))

Fórumbántalmazó 2017.11.01. 23:11

De tényleg! Én nap mint nap ámulok, micsoda főköcsög emberek verődnek össze a fórumokon és a faszbúkon! :-)))) Gondolj csak a sok szopókásra, gülüszemü Gulyásra, meg a Príma buzi családra, akik ugyanazokat a disznón lovagló képeket rakják be mindenhova! )))) Meg a többi cigó és zsidiótára! :-)))) Csodálatos dolog az internet világa! :-))))

Fórumbántalmazó 2017.10.30. 23:11

Holnap Hollóweenra összetrombitáljuk a kis csapatot és nagy visszaemlékezést tartunk! :-))) Mindent újra megvalósítunk, amit abban a proli házban át lehetett élni! :-))) Lesz popó süttetés, fütyi díszítés, tökfaragás makkosokból és Mcnamara célbadobó verseny! :-)))) Reméljük idén már megdöglik az a narancsszínű mocsok! :-)))

Miller Gorrin 2017.11.01. 21:43

Csak szólok és mondom, hogy már a Katherine Mcnamara is lejárt lemez! Közlöm, hogy október 31-én rituálisan kivontuk az ő vérét és befektettük a rózsaszín márványkő alá! ))))) Már új szerelmem van, aki sokkal jobb nála, ő Crystal, az Inhumans-ban az egyik szereplő! Ő sokkal szuperebb mint Mcnamara és egyből el is felejtettem Mcnamarát! )))))

Miller Gorrin 2017.11.01. 21:13

Nekem már csak annyi kell az élettől, hogy legyen mindig friss záptojás és hogy én legyek a Rakéta regényújság leendő főszerkesztője! ))) Oszt annyi! ))))

Ja és faszkalap engem már nem is érdekel a Katherine McNamara! Pár hete már új szerelmem van, Kristály az Inhumans sorozatból! Amelyiknek olyan görényes haja van! Az illik hozzám! Övé lett az én szívem!

Prim Roland Roliratyi 2017.10.19. 11:51

Egy főmelegnek csak egy fontos feladata lehet, a köcsögséget éltetni és a buziságával érmet szerezni! Ez tesz egy köcsögöt naggyá! )))))

Szeretném, hogy még sokáig legyen szoppancs olimpia! )))) Martin öcsim és apám Zsolt nevében is szólok! )))) Ők is szeretik kivenni részüket a küzdelemből! Mindig is a buziság volt az egyetlen dolog, ami némi fényt hozott életünkbe a mindennapos tyúkszarlapátolás mellett! Ha a buzibajnokságok megszűnnek, egy világ, de minimum a tyúkól dől össze bennünk! ))) Én még sokáig bajnok akarok lenni! )))) Világszintű, és univerzális bajnok is! )))) Más bolygók, idegen lények buzi csapataival is meg szándékozok mérkőzni! )))) A köcsögségnek a csillagos ég sem lehet a határa, hanem haladjon még annál is továbbra! )))

Bejegyzés: Menük, modulok háttere /GPORTAL

Járgányharcosok 2017.11.06. 12:08:40

Szent Korona Őrzői (Guardians Of The Korony) 2017.10.03. 11:12:33

Szerintem is eléggé háttérbe szorultak a többiek! Például az igazgatói melegség merre van? Tóth Gábor kalandjai a köcsögségben? )))) Olyan nincs? Mert az is cigány és szerintem remek fartúró! Csak úgy mondom! Egy köcsög se maradjon ki a felsorolásból! ))))

Csovák Csocsi 2017.10.02. 23:43:21

Osztom Desztruktor véleményét! Tényleg túltengés van a Príma melegségből! Az a baj, hogy a Príma buzi túlságosan előtérben van hirdetve! Mindenhol ő van, meg a disznaja, meg minden! Ez csak azért baj, mert így elveszik mögötte a többi buzi! Pedig a többiek sem kevésbé buzisak! Szeretném, ha több bejegyzés születne a Gulyás, Gyenes és Molnár Zsolt fartúrós melegségről is! Elvégre Prim-nek ők voltak a tanítói! Javaslom, hogy ők se kerüljenek a háttérbe, mert ők a melegség patrónusai!

Franciska Flóra 2017.10.03. 9:12:29

Most nem tudom miért baj, ha a Prim Roland köcsögsége lett az iránymutató! Az általa képviselt köcsögségnek nincs párja! Ha mindig ő van a csúcson, az csak azt jelenti, hogy fűti az oboa és a melegségért vívott olimpia! )))) Ő a szopásban a vídia, a követendő példa és legenda! ))))

Dezertáló Desztruktor 2017.10.02. 23:22:11

Már sok lesz belőled Prima buzi! )))) Kurvára unom a bajnoki címeid felsorolását! )))) Nem hagyod a többi buzit érvényesülni! )))) Micsinász te itt a magyar hősi harcosok fórumán? ))))) Menj haza szopni a pöcsi öcsidet! ))))

Prim Roland 2017.10.01. 22:36:35

A szopós versenyben minél több ereklye a tiéd, annál nagyobb király vagy! Én jelenleg 1116 ember és 1 desnyó fenékhártyáját lyukasztottam át. Sokszor összekevernek Martinnal, pedig ő gyengusz kezdő hozzám képest. Rám nem lehet panasz. Érden is 278 faszleszopásával győztem! Ez 277 emberfaszt és 1 desnyófaszt jelent. Apám is örült nagyon. A világ minden tájáról hoztam neki fallosz formájú arany szobrokat. Szopásban én vagyok az etalon és az ikon. Budapesten is legyőztem Tóth Gábor igazgatóbuzit, Gyenes Pétert, Molnár Tibor Zsoltot, Gulyás István Sándort és még jónéhány szinyei rendőr és tanár meleget.

Prim Roland 2017.10.07. 19:23:44

Kedves Gyenes, kérlek ne rendezz újabb szopó, oboa bajnokságot. Martin öcsim is megmondta, hogy nem kéne már több. Ő mindig veszít a szopásba és már nem bírja. Én győztes voltam hazai földön Érdbe is. Legyőztem a háztáji desnyót a torokra kapós technikámmal. A kukiját meg a kurta farkincáját is bekaptam egyszerre, azzal lettem első. Én vagyok a szopós európabajnok, világbajnok és édesapám is nagyon büszke rám. Csúcstartó és Guiness rekorder is lettem. Büszkeséggel tölt el az örökös bajnoki cím. Üdvözlettel, kis köcsögöd Roliratyi.

Gyenes Péter alfaszezredes 2017.10.06. 17:49:34

Érezd magad szerencsésnek Rolandinóm! )))) Egy homokos háccsót kikormolni nagy öröm, főleg ha azt nem kierőszakolod magadnak, hanem felkínálják! )))) Ez mára meleg tanításom! )))) Remélem tudtam segíteni és megértetted mire is való a buzisok egyik legfőbb fegyvere, a pirosan pulzáló popó energia, az úgynevezett Segg-Erő! ))))

Prim Roland 2017.10.07. 19:23:44

Engem Gyenes vett fel a csapatba. Ő a meleg értelem és elfogadja. Csak az ilyen hülye hamiskás K. Tiborok, Igaz Magyarok és Miller Görények provokálnak. Ők bújtatott buzi lapokon írtak rólunk szeptemberben is, októberben pedig már egy olyan színvonalas ismertetőt leraktak rólunk, hogy attól totál beforrósodtam. Október péntek 13-ára készültek a legszupibb cikkel! Számomra a melegség álma az ánusznak virága. Mindig megtalálom az összefüggést! Úgy különben éljen a melegség! )))

Konnektororrú Kollektor 2017.10.02. 23:13:08

Engem a Prima Roland melegprímás fogadott a fórumon az este! ))) Már megint tele baszta a topikokat a köcsögségével és a pöcsi öcsi Martinjával! Megint kihirdette melegségét és elmesélte szopósbajnokság élményeit! Továbbra is boldog, hogy egy desnyót is torokra kapott! )))) Nem semmi, hogy minden este ugyanazt felrakja és mindig ír hozzá valami újat is! ))))) Kitartó és csúcstartó köcsög! ))))

Hawky Barton 2017.10.02. 23:33:18

Jaja! Hihetetlen módon végigpusztított a fórumon, alig tudtam törölni a disznón lovaglós képeit! :-)))) Százasával rakta fel őket! És mellé még dicsekedett is az arany bálvánnyal, amit a szopós versenyben kapott! :-)))) A büszke sportember! :-))))

Harctéri Határozó 2017.10.01. 23:31:34

Szerintem már mindenki tudja, hogy dőre buzik összessége van a VI. kerületi szinyei társaságba! Aki betéved egy olyan épületbe, ami a buzikkal, kurvákkal, zsidókkal, cigányokkal teli iskolával szemben van, az az ottani rendőrség soraiban is ugyanilyen felhozatalra számít! Sőt pont ezért megy oda, a köcsög hajlam megerősítéséért, azért, hogy tudja, ott is othon van a buziságba! ))))

Bejegyzés: Menük, modulok háttere /GPORTAL

Járgányharcosok 2017.11.06. 12:07:50

Hahóka! Beláthattyátok ti gagyik, hogy vesztesek vagytok ellenünk! Ja, és a Mulnár görény amint tud, majd újra küzd velünk! A pannon turulmadár hátán belovagol a nagy vezetőnk! Nemsokára teljes lesz az egész lézeres harci osztag! Bizony!

Részletek titkos fórumozásainkból! Hírek köcsögökről!

--------------------------------------------------------------
Előzményeinkből! Ez történt az előző részben!
--------------------------------------------------------------

A mi VI. kerületi főnök melegjeink védik a melegség álmát! A szivárvány lobogót babám Rézmíves Rocky Blue már kitűzte a házunkra!

Füzes füzér 2017.10.09. 12:55:54

Mi megtiszteljük a valós magyarokat azzal, hogy kihirdetjük a magyartalanokat! Molnár Tibor Zsolt fasszőrmester vezényletével Gulyás, Gyenes és Roli főbuzik viszik a prímet, de csatlakoztak a koncok is! Járják az országot és közben bemocskolnak több nemzetit. Inkább baszták volna végig a szinyei szülőket és csináltak volna nekik új kölköket a megsültek helyébe! De erre nem voltak képesek, mivel buzik! )))) A vén piás fanszőrmester és leszopói belegázoltak Szűzlovag vezérünk és sok más magyar felhasználó becsületébe! Amit ők csinálnak, az az igazi bűncselekmény! Tetves zsidóként és cigányként basztatnak magyarokat! Cion-liberális ügynökök! Én örülök, hogy már dőreségi buzik is vannak a listánkon, mert tudniuk kell róluk a világnak! Bekerültek a kedvenceink hosszú sorába! )))))

Füzes füzér 2017.10.08. 20:01:46

Mint ti is látjátok, ez a buzis kollekció önmagáért beszél! )))) Több kommentárt ide nem is szánok, hiszen magától értetődik a dőreség köcsögség! )))) A lényeg hogy él és ég, nagy lánggal lobog a melegség lángja, és tüzel a VI. kerületi köcsögség világa!

Gyenes Péter alfaszezredes 2017.10.02. 00:40:10

Mi vagyunk a híres dőreségi köcsögök! Punculika, munculika! Olvassál rólunk, cucika!

Figyu pöcökkéim nincs időnk rátok! Reggeltől estig az örsön buzulunk! Kihasználjuk a két szűk érdivel a munkaidőt! Mi zsidók és cigányok módjára szórakozunk! Ne zavarjatok, ócska magyar pöcsikék! Most is a meleg mennyországban vagyunk! ))))

Én Gyenes Péter, őszes homlokú szivárvány főnök javaslom a VI kerületi melegeknek, hogy térjünk vissza meleg, forró fészkünkbe, a "galambszaros" szinyei épületbe! Nem mindig élhetjük nyíltan a melegek világát, mert időnként Igaz Magyarok is letekintenek közénk! )))) De majd a privát WC-ben érintkezünk! ))))

Gyenes Péter alfaszezredes 2017.10.02. 00:29:06

Én visszakozom és visszatoszom! Nem is én Gyenes kopaszka vagyok a fő zsidó, hanem Molnár Tibor Zsolt orrnagy úr! Én magyar vagyok! Kizárólag a magyar seggek, a magyar meggebedés és megmelegedés érdekében gondolkodom!

Prim Roland 2017.10.02. 22:12:36

Óriási élmény dőreségi köcsögnek lenni Molnár Tibor orrnagyúr csapatában. Ő a legjobb, a legnagyobb köcsögkirály. VI. kerületi orgiája olyan észvesztően dögös, hogy élvezet minden meleg perce. Augusztus 22-én magam is átestem a tűzkeresztségen. Koccos köcsög vagyok! Áldott legyen a melegség!

Kollektor ma 12:11 | Válasz | #19031

Megmondom én mi van! A buzikopók a mi nagy Szinyei Igazságunkat próbálják eltüntetni! A szinyei kurvákról feltett hirdetésünk tette be náluk a kaput, mivel ők is érdekeltek a kurva bizniszben! A Nagy Kurvaéva lefizette őket, hogy üldözzenek minket! Azokat a bizonyító erejű írásokat akarják letörölni a necc világáról! Erre megy ki a játék! Mióta 2015-ben először feltettük azokat a szövegeket, azóta csak úgy nyüzsögnek itt ezek az olvasni is alig tudó cignyákok meg zsidnyákok! Főleg az a tarfejű buzeráns Rolandka nyomul! Ez az érdi kékerest fogdosó, makkmogyorózó Prímagyík próbál a kis meccett farkincájával csattogni a Gulyás cigánnyal és a Petyuska alezredes ribancával együtt! Jaja! Bizony! )))) Rá kéne nyitni a gázt erre a sok magyartalan állatfajtára! ))))

Szent Korona Őrzői (Guardians Of The Korony) 2017.10.03. 08:14:12

Hát én mindjárt magamhoz nyúlok, de nem a buziságtól, hanem a buzikon való röhögéstől! )))) Ritkán találunk ekkora kecseg példányokat! ))) Tévképzetes, szerepzavaros patkányok! Magyarnak hiszik magukat, oszt nem veszik észre a hiperpigmentációs bőrüket meg a kilincs módra lógó orrukat! )))) Hát nem hiszem el! Komoly testképzavarban szenvednek! )))) Jáccák itt a magyart kokszosként meg kajmánként! ))))

Incel Küzdők 2017.10.03. 10:23:16

A Prima köcsögöt kissé fogjátok vissza, mert elveszi a lehetőséget a többitől! :-)))))) Kellenének a többiek is, hogy árnyalják a képet, de ez a főbuzi mindig beugrik ide a rivaldafénybe! :-)))) Így nem tud kiteljesedni a Gulyás cigánymelegség, a Gyenes-köcsögség meg a többi se! Már unom ezt a versenydíjas kopasz buzit! :-)))))) Csak a változatosság érdekében kívánok szólni! :-))))

Bejegyzés: Menük, modulok háttere /GPORTAL

hkriszta 2013.12.09. 08:08:28

Kedves Wanda!

A kód így kezdődik:

<b>
<font size="5">

Itt be lehet állítani a megfelelő betűtípust és méretet, mutatom hogyan:

<font face="idekellírniabetűtípusát" size="ideaméretét 1és7között">

Pl.

<font face="Comic Sans MS" size="5">
<font face="Comic Sans MS" size="2">
<font face="Verdana" size="3">
<font face="Century Gothic" size="4">

Bejegyzés: Színváltós szöveg

Wanda Völgyi 2013.12.08. 18:32:59

Hogyan tudom meg változtatni a betű típus és a méretet? :DD

Bejegyzés: Színváltós szöveg

suz.zy 2013.08.17. 15:46:02

@hkriszta: A leendő új szolgáltatómnak kellenének a fenti adatok épp...:((
Azért átkattintok az általad ajánlott oldalakra, hátha kapok segítséget. Köszönöm.

Bejegyzés: FTP - PHP - MYSQL ismertetők

hkriszta 2013.08.17. 13:54:22

Sok sikert és örömet kívánok a honlapépítéshez! (Elnézést a késői reagálásért.)

Bejegyzés: Kódok kipróbálása

hkriszta 2013.08.17. 13:46:31

Szia!

Sajnos nem tudom, hogy mi a teendő ilyenkor. De ha már tudod, hogy hova szeretnéd áthelyezni a honlapod, akkor az új szolgáltatónál szerintem tudnak ilyen problémákra is tanácsot adni.

Ha még nem tudod, hogy hova vidd át a honlapodat, javasolnék három lehetőséget. Ha a honlapodnak van saját domainneve, akkor a
- newhosting.hu/
- domain-tarhely.net/
szolgáltatókat ajánlanám.

Ha nincs saját domainneved, akkor a
- gportal.hu/
oldalt ajánlanám.

Biztosan vannak más jó szolgáltatók is, de ezeket ismerem jobban, nagyon segítőkészek.

Bejegyzés: FTP - PHP - MYSQL ismertetők

suz.zy 2013.08.17. 13:01:43

Tud valaki segíteni abban, hogyan tudom megszerezni a honlapom FTP kódját, jelszavát, az adatbázis jelszót, ha meghalt a webmesterem, és nincs írásos szerződésem? Van arra mód, hogy 5 napja elérhetetlen szerverről a honlapomat átköltöztessem?

Bejegyzés: FTP - PHP - MYSQL ismertetők

szolgalélek 2013.03.19. 22:58:36

Most kezdem a honlapépítést,tetszik az oldal.Köszönöm a kódokat. Egy tanuló

Bejegyzés: Kódok kipróbálása

hkriszta 2013.02.22. 10:04:14

Köszönöm szépen a hozzászólást, nagyon jó az ötlet!

Bejegyzés: Menük, modulok háttere /GPORTAL

DaWe35 2013.02.03. 19:06:39

Kedves szerkesztő, kedves olvasók!
Készítettem egy cikket, hogy hogyan lehet a leg egyszerűbben menü háttérképet készíteni, kódolás nélkül:
top.web4.hu/cikk/blog-design-menu-hatterkep

Bejegyzés: Menük, modulok háttere /GPORTAL

webfejlesztő · http://www.ipage.com/join/index.bml?AffID=683834 2012.03.19. 08:41:24

Én az iPagenél hosztingolok jó ideje. Egy webhoszting árába kerül (<1000 ft/hó), amiért gyakorlatilag korlátlan szolgáltatásokat nyjtanak: korlátlan adatforgaom, bárhány weblap hosztingja, korlátlan adatbázis és email, bármennyi subdomain, stb. Ráadásul adnak az éves ár kétzsreséért adwords és facebook ad kuponokat. Hm? www.ipage.com/join/index.bml?AffID=683834

Bejegyzés: Tárhelyek

hkriszta 2012.01.25. 17:13:24

Szia! Sajnos ennek a megoldását nem tudom, azt hiszem, ez már komolyabb programozást igényel. Esetleg php programokkal foglalkozó fórumokon lehetne megoldást keresni erre.

Elnézést a késői válaszért!

Bejegyzés: Vegyes kódok 1.

Bigjoe73 2012.01.20. 13:44:21

Hali! A kérdésem az lenne, megoldható hogy egy előre meghatározott időpontban ugorjon fel az ablak? Kollégák szülinapjára kedveskednék vele.

Bejegyzés: Vegyes kódok 1.